Portretfoto van Odessa

Een tijdje geleden heb ik een portretfoto van Odessa gemaakt. Odessa is een aardige tiener die het leuk vindt om mooi op de foto gezet te worden. Je kunt ervoor kiezen om een shoot in de fotostudio te organiseren maar het is ook leuk om een portretfoto met natuurlijk licht te maken.

De fotoshoot

Odessa is altijd een beetje verlegen en heeft wat tijd nodig om zich op haar gemak te voelen. We drinken altijd koffie of wat fris en maken een babbeltje. Dan de keuze voor de kleding en hoe we de fotoshoot aanpakken. Deze keer dus in natuurlijk licht. Odessa had een mooi wit jurkje meegenomen. Ik had het idee om haar voor een raam te fotograferen. De stijl van de opname moest dromerig en zacht worden. Ik wilde na overleg met Odessa een foto maken waarop Odessa de wijde wereld in kijkt vol verwachting. De kleding past samen met de lichte gordijnen prima in dit plaatje.

De locatie

Tja je hoeft het niet altijd ver te zoeken om een serie sfeerfoto’s te maken. Gewoon bij mij thuis voor het grote raam met lange gordijnen hebben we de fotoshoot gehouden. We hebben een leuke middag gehad en ik vind dat er enkele mooie foto ’s zijn gemaakt.

Contact opnemen
Meer…