[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Paardenfotoshoot in Culemborg

Voor een Paardenfotoshoot in Culemborg nam Amy contact met mij op. Sinds 3 maanden was zij de trotse eigenaar van Wonderfull een schitterende schimmel merrie. Vrijdag 13 oktober was het zover. Samen met Amy, Wonderfull en mijn assistenten Ward en Riekie zijn we op pad gegaan. De temperatuur in de middag was prima alleen was het licht door de wolkenpartijen wat wisselend en de wind was best sterk. Dit zijn lastige omstandigheden, aangezien ik het liefst mijn flitsinstallatie gebruik. De hoeveelheid flitslicht dient continue bijgesteld te worden en de grote softboxen zijn lastig vast te houden.

De locatie

Voor een topfoto wil ik een mooie achtergrond. Na 45 minuten de omgeving van de manage bekeken te hebben was ik erg tevreden en vond ik een pracht locatie. Langs de Rietveldseweg ligt een klein bos. Het licht in het bos was prachtig en de wind was daar stukken minder.

De paardenfotoshoot

Enkele verschillende poses hebben we besproken en konden gaan fotograferen. Echt leuk om zo’n mooie amazone en paard te fotograferen.

[single_testimonial id=”1179″]

Voor een paardenfotoshoot rondom Culemborg, Geldermalsen, Tiel, Leerdam, Beusichem kom ik op locatie bijzondere foto’s voor u maken.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][us_grid columns=”3″ orderby=”post__in” post_type=”attachment” items_quantity=”” images=”1174,1173,1172,1171,1170,1169,1168,1167″ items_gap=”4px” items_layout=”gallery_default” img_size=”us_600_600_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”3″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_2_cols=”3″ breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]