Paardenfotoshoot in Culemborg

Voor een Paardenfotoshoot in Culemborg nam Amy contact met mij op. Sinds 3 maanden was zij de trotse eigenaar van Wonderfull een schitterende schimmel merrie. Wonderfull staat op stal “Den Heuvel” in Culemborg. Vrijdag 13 oktober was het zover. Samen met Amy, Wonderfull en mijn assistenten Ward en Riekie zijn we op pad gegaan. De temperatuur in de middag was prima alleen was het licht door de wolkenpartijen wat wisselend en de wind was best sterk. Dit zijn lastige omstandigheden, aangezien ik het liefst mijn flitsinstallatie gebruik. De hoeveelheid flitslicht dient continue bijgesteld te worden en de grote softboxen zijn lastig vast te houden. Extra flitslicht geeft een zichtbaar betere serie foto’s. Het model samen en het paard komen mooi los van de achtergrond.
Kwaliteit in mijn foto’s is waar ik veel aandacht aan schenk.

De locatie

Voor een “topfoto” vind ik de achtergrond van de foto van groot belang. Na 45 minuten de omgeving van de manage aandachtig bekeken te hebben vond ik een pracht locatie. Langs de Rietveldseweg in Culemborg ligt een klein bos. Het licht in het bos was prachtig en de wind was er stukken minder. Een mooie rustige stek om sfeervolle paarden foto’s te maken.

De Paardenfotoshoot

Enkele verschillende poses van Amy en haar paard hebben we besproken, nu konden we gaan fotograferen. Amy moest alle zeilen bijzetten om Wonderfull rustig te krijgen. Wonderfull raakte langzaam aan het flitslicht en de situatie gewend. Mooi foto’s zag ik op mijn scherm tevoorschijn komen.
Echt leuk om zo’n mooie amazone en paard te fotograferen.

Het resultaat

Amy heeft van de paarden fotoshoot een mooie kleurenafdruk gekozen op aluminium. Een echte foto op aluminium geeft een modern strak resultaat. Schitterend om aan de muur te hangen.

Voor een paardenfotoshoot in Culemborg, Geldermalsen, Tiel, Leerdam, Beusichem of omgeving kom ik op locatie bijzondere foto’s voor u maken.

Meer foto’s van Amy klik