Mijn moedertje in de fotoserie Markante Koppen, portretfoto’s van interessante mensen

Mijn moedertje in de fotoserie markante koppen. Deze serie is een al wat langer lopend project waar ik mee bezig ben. Ik vind mensen mooi op de foto zetten ontzettend leuk om te doen. Vooral de wat oudere mensen met een mooi doorleefd gezicht zijn voor mij interessant. Wanneer ik een leuke tijd met deze mensen door kan brengen en mooie verhalen op kan steken geeft mij nog meer plezier in het maken van mooie foto’s.

De eerste foto in de serie is van mijn allerliefste moeder. Een moeder met een onbeschrijflijke liefde voor haar kinderen en het gezin. Ma hield van muziek, de hele dag stond er vroeger wel ergens in huis een radio aan. Hier zit ze op haar gemakje naar muziek te luisteren. Ik was mijn camera aan het instellen en wilde iets uitproberen. Ze zat mij met bewondering aan te kijken met een blik “waar ben je toch allemaal mee bezig jochie”. Voor mij een heel dierbare foto en leuk hiermee af te trappen.