Voor de open Monumentendag ben ik met een stel fotovrienden naar ’s Hertogenbosch afgereisd om foto’s te maken. Door de stad is een route aangegeven waar je de mooiste plekjes van de stad kunt zien en enkele kunstvoorwerpen van “Jheronimus_Bosch“.

Het weer was fantastisch en we hebben er een heerlijke dag uit van gemaakt. Voor mij staat zo’n dag de gezelligheid voorop. De foto’s volgen dan vanzelf.

Markante Koppen

Wanneer ik dan in een grote stad ben kom ik altijd wel mensen met een markante kop tegen. Zoals ook vandaag. Deze foto is van een mannetje die voor een open raam in het zonnetje zat. Hij dronk uit een mok koffie en rooktje zijn sigaartje. Hij had moeite om niet in slaap te vallen.

Collega fotograaf

Verder door de stad slenterend kwam ik deze collega fotograaf tegen. Een prominentie buik verscheen voor mijn camera. Snel even deze foto gemaakt. De man op de achtergrond stoorde mij in het begin. Later denk ik toch dat dit een leuk extraatje is in deze foto.