Familiefoto Mieke Budding

Mieke Budding belde mij met de vraag kan je op korte termijn een familiefoto van onze gezinnen maken? Onze ouders zijn binnenkort 40 jaar getrouwd en wij willen ze een mooie familiefoto cadeau doen?

Mieke kwam met haar zus Paula even op bezoek om de familiefoto shoot door te spreken. De twee gezinnen bestaan uit 4 volwassenen en 7 kinderen. Wij spraken af om de familiefoto op een zaterdag ochtend bij goed weer te maken.

Die zaterdag was het weer wisselvallig. Het regende maar de buienradar voorspelde rond half 12 uur droog weer. We hadden de shoot om 12 uur afgesproken. Mijn fotovriend Marcel had alle spullen opgebouwd. Een mooie familiefoto is bij mij niet even snel op de foto en klaar. Ook op locatie en buiten neem ik een flitsinstallatie mee om tot de mooiste resultaten te komen.

De familie kwam mooi op tijd en wij waren net klaar met het opstellen van de flitsinstallatie. Een heel hechte familie verscheen voor mijn camera. Leuke ouders en bijzonder goed meewerkende kinderen.

Na de foto opnamen netjes in photoshop bewerkt te hebben koos de familie voor een moderne strakke foto op aluminium. Ik printte de foto in hoge kwaliteit uit waarna de foto met een lamineer apparaat op aluminium werd geperst. Het eindresultaat heeft tijdens het familiefeest op een schildersezel in de kamer van opa en oma gestaan. Iedereen sprak vol lof over de foto. De reacties waren lovend een veel gehoorde reactie was “het lijkt net of de mensen van de foto loskomen”.

Wanneer ik zo’n familiefoto maak krijg ik enorm veel energie. Het is ontzettend leuk om iemand met een mooie foto blij te maken.

Meer…
Contact opnemen