Familie fotoshoot Bert v Emmerik

Dinsdag 29 december belde Bert mij op. Matt mijn dochter is met haar gezin uit Amerika over en ik zou heel graag nu de familie compleet is een familie foto laten maken, heb je tijd? Gelukkig had ik nog een gaatje en heb ik donderdagmiddag het gezin welkom geheten in mijn fotostudio.

De familie

De familie bestaat uit opa, oma, de twee kinderen en 4 kleinkinderen. De kleintjes zijn in de leeftijd 0 tot 6 jaar.

De Familiefoto

Het is met een grote groep altijd een beetje wennen. De geportretteerden zijn wat zenuwachtig en weten niet goed hoe ze moeten kijken. Ik neem daarom rustig de tijd voor de fotoshoot Deze familie was snel ontspannen en de kleinkinderen werkten goed mee. Ik nam snel meerdere opnamen van de kleinkinderen. Wanneer de kleintjes het zat zijn of wanneer de vermoeidheid parten gaat spelen is de shoot voorbij. Ook kon ik de families apart nog even fotograferen. Als extra cadeautje was het nog leuk om de kleintjes apart in beeld te brengen. Leuk om groot aan de muur te hangen.

Meer…
Contact opnemen