Bedrijfsfotografie Buscamper Culemborg

Het bedrijf

Theo Kroes eigenaar van Buscamper Nederland heeft een prachtig bedrijf in verhuur en verkoop van nieuwe en tweedehands buscampers. Sinds 2006 is het bedrijf gevestigd in Culemborg aan de Pascalweg. Schitterende moderne buscampers staan in de showroom te blinken.

Bedrijfsfoto’s voor de website

Voor nieuwe foto’s op de website belde Theo mij op. Er zijn meerdere vernieuwde modellen op de markt gekomen en deze moesten gefotografeerd worden.
Theo had de campers keurig voor het bedrijf opgesteld. Met zijn camera was hij druk in de weer geweest maar het resultaat was niet naar Theo’s tevredenheid. Theo vroeg “ik zoek een professioneel bedrijfsfotograaf heb je tijd”? Gelukkig had ik tijd om de fotoreportage te maken.

Theo wilde de banner van zijn website vernieuwen en enkele foto’s van zijn mooie bedrijf. De nieuwe camperbus modellen stonden te glimmen voor het bedrijfspand. Ik maakte enkele foto opnamen van het pand vanaf een middelgrote afstand. Het bedrijf mocht niet te hoog op de foto komen, het moest meer een panorama foto worden om in de banner ruimte op de website te passen. Ook maakte ik wat foto opnamen van de kantine en van enkele camperbussen.

Website advies

Eenmaal thuis aangekomen ben ik met het uitzoeken van de beste foto opnamen begonnen. De banner foto van het bedrijfspand was mooi maar paste toch niet goed in de banner ruimte van de website. Erg veel details van het pand vielen weg. Theo heb ik geadviseerd om aan de website bouwer te vragen de banner ruimte iets te verhogen. Theo en de website ontwikkelaar konden zich in dit advies vinden en de ruimte voor de banner foto is verhoogd. Omdat ik een goed oog voor stijl en kleuren heb kan ik mijn klanten ook adviseren over de website. Bezoek de website van Buscamper Nederland (klik)

Contact opnemen