Bedrijfsfoto van Henk Visscher

Laatst kreeg ik een opdracht om voor het magazine ”Baanbreker“ een bedrijfsfoto van Henk Visscher te maken. Vier keer per jaar publiceert Start Foundation het magazine “Baanbreker.” “Baanbreker” is het relatiemagazine van “Start Foundation” en inspireert, overtuigt en helpt ondernemers vanuit maatschappelijk en economisch realisme, mensen voor wie een baan niet vanzelfsprekend is, in dienst te nemen en/of te behouden.

Ondernemer met maatschappelijke betrokkenheid

Henk Visscher is een bekend garage-ondernemer (Visscher pgh) in onze regio. Henk heeft meerdere mensen in dienst die moeilijk aan een baan kunnen komen. Een ideale ondernemer om in het magazine ”Baanbreker” te interviewen.
Henk is een groot liefhebber van oude auto’s. In zijn garage te Culemborg staan enkele fraaie oldtimers opgesteld. Erg trots is hij op zijn prachtige Peugeot 404 cabrio. Een pracht auto die staat te blinker alsof deze zo van de lopende band is gerold.

Ik vond het leuk om Henk al poetsend aan zijn oldtimer te portretteren. Mooie bijkomstigheid was de fraaie achtergrond. De zon ging langzaam onder en Henk werkte prima mee en is echt fotogeniek.

Henk Visscher een gepassioneerd ondernemer

Henk Visscher

Contact