Familiefotografie

Familiefotografie Een familieportret maak ik precies zoals je wilt. In de fotostudio, bij je thuis of op een mooie buitenlocatie. Het is ook leuk om een familie-ritueel te fotograferen. Denk aan een familie bbq, of aan een reünie. Naast de familiefoto kun je denken aan foto’s van de gezinnen. De kleinkinderen of opa en oma met de kleinkinderen.

Afspraak in de fotostudio

  • Om een mooi familieportret te kunnen maken is het goed om elkaar een beetje te kennen. Hiervoor nodig ik je uit in mijn fotostudio.
  • Tijdens ons gesprek kan je alle wensen kenbaar maken.
  • Ik bespreek alle mogelijkheden en ik laat de verschillende soorten afdrukken zien. Kies je voor een foto ingelijst, een canvasfoto of een moderne look “een foto op aluminium achter plexiglas”?
  • Na ons gesprek stuur ik een vrijblijvende offerte en een prijslijst van de fotoafdrukken.

Hoe ziet de familieshoot eruit?

Familiefotografie In de fotostudio of op locatie verwacht ik jullie op de afgesproken tijd. Ik heb samen met mijn mensen de flitsinstallatie opgesteld. Ook op locatie buiten of binnen maak ik gebruik van de nieuwste technieken. Zoals een studio flitsinstallatie, met als resultaat een prachtige foto. Op een buitenlocatie heb ik de juiste plaats voor de familiefoto bepaald. Een familiefoto shoot duurt ongeveer 1 uur. Ik neem de tijd om je ontspannen en zoals jullie zijn te fotograferen.

De keuze van de foto

In deze moderne tijd maak ik gebruik van de modernste technieken. Niet alleen tijdens de fotoshoot maar ook bij de keuze van de mooiste foto. Van alle gemaakte foto’s kies ik de beste opnamen uit. Deze foto’s stel ik beschikbaar op mijn beveiligde website. Hiermee kan je makkelijk op iedere locatie de foto’s bekijken en de beste foto kiezen. De geselecteerde foto’s geef je per e-mail door.

Het bewerken van de foto’s

Om tot een prachtig resultaat te komen bewerk ik de geselecteerde foto’s.  Hierna worden de foto’s op professionele wijze fotoprinter geprint. Om de hoogst haalbare kwaliteit te kunnen garanderen druk ik de foto’s zelf af. Dit geeft het beetje extra aan de foto’s waar je voor kiest.

Alle kennis en vakmanschap zal ik gebruiken om voor jou een onvergetelijk moment te fotograferen.

Wil je meer lezen over een familiefoto shoot klik op één van de familiefoto’s.

FAMILIEFOTO’S BERT V EMMERIK
Familiefotografie
FAMILIEFOTO’S MIEKE
Contact opnemen