Hier vindt u wat andere klanten over Donkfoto schrijven.

default image

Buscamper Nederland

5/5 Stars.

Na zelf een aantal verwoede pogingen te hebben gedaan om ons bedrijfspand mooi op de foto te krijgen toch maar even een professional gebeld. Ik heb Matt om 12.00 uur gebeld en om 14.00 uur was Matt er al met alle indrukwekkende fotoapparatuur. Dan wordt het verschil tussen een normale fotocamera en echt professionele apparatuur wel heel erg duidelijk. De foto’s zijn perfect van kwaliteit en snel aangeleverd in de juiste formaten. Matt echt vakwerk en zeer bedankt voor de snelle afhandeling.

Buscamper Nederland https://www.buscamper.nl/ Bedrijfsreportage 8 augustus 2016

Paula van Vliet

5/5 Stars.

Voor de 40 jarige bruiloft van onze ouders bij Matt familiefoto’s laten maken. Wat een succes!! Prachtige buitenfoto’s van ons gezin in diverse opstellingen. Het resultaat is werkelijk prachtig. Zo scherp, zo helder. We staan erop zoals we zijn, allemaal! Onze ouders waren er ontroerd van. Absoluut een aanrader.
Top Matt, knap werk!
groet Mieke en Paula

Paula van Vliet 25 oktober 2015

Portretfoto Adriaan van Dis

Portretfoto Adriaan van Dis

5/5 Stars.

Beste Matt,

prachtige foto’s. Niet mijn geduld maar jouw geduld moet geprezen worden: licht, compositie, etc. Vakmanschap.

Hartelijke groet en succes,
Adriaan

Adriaan van Dis Portretfoto 23 september 2017

Profielfoto Leonore

Psychologiepraktijk van Wingerden

4/5 Stars.

Nadat ik een tijdje dacht dat ik best zelf wel een profiel foto kon maken heb ik toch besloten om een professionele fotograaf te vragen. En daar ben ik heel erg blij mee nu. In een ontspannen, gezellige sfeer met goed ruimte voor overleg werd de tijd genomen om de foto’s te maken. De combinatie met visagie van Ingrid was ook heel erg prettig.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Leonore van Wingerden 10 februari 2016

Paardenfotoshoot in Culemborg

5/5 Stars.

Toen de blaadjes van de bomen kwamen, leek het een mooi moment om foto’s te laten maken van mij en mijn paard. Matt kwam langs en heeft fijn meegedacht over een mooie locatie en die hebben we zeker gevonden. Waar de meeste paardenfotografen met alleen een camera komen, kwam Matt met allerlei benodigdheden en zijn er meerdere flitsers in het bos opgesteld. Zo konden we op een redelijk donker bospad een prachtige sfeer maken, waarbij mijn paard en ik uit de foto sprongen.

Dit werd allemaal zeer geduldig neergezet, alles voor het perfecte resultaat. Naar mijn mening is dat ook zeker goed gelukt! Door de flitsers hebben de foto’s echt iets extra’s. Iedereen die een mooie foto aan de muur wilt van zijn paard en/of van zichzelf, raad ik aan dit bij Donkfoto te laten doen!

Matt heeft zeer mooie foto’s weten te maken en heeft hij veel poses voorgesteld, dit geeft de betrokkenheid bij het werk van Matt aan. Ook voor mij was al deze apparatuur bij een paardenfotoshoot een nieuwe ervaring, maar de resultaten vind ik top.

Naar de Paardenfotoshoot

Amy vd Lee Amazone Paardenfotoshoot 10 december 2017

Portretfotografie Elisabeth Weeshuis Museum Culemborg

Portretfotografie Elisabeth Weeshuis Museum

5/5 Stars.

Dit najaar vroegen wij Martin van der Donk een reeks portretten te maken ten behoeve van de tentoonstelling Lang leve Gispen – een leven lang Gispen! in het Elisabeth Weeshuis Museum.
We wilden deze opdracht voor hoge kwaliteit zwart-wit foto’s van oudere Gispen-werknemers graag aan een professional in Culemborg uitbesteden. Martin schoot een prachtige, gevoelige serie.
Hij nam de tijd, stelde iedereen op zijn gemak en werkte door totdat hij de perfecte foto te pakken had. Alle geportretteerde staan er ontspannen en goed getroffen op. We zijn zeer tevreden over de aanpak van Martin en over het resultaat.

Elisabeth Weeshuis Museum http://weeshuismuseum.nl/ Bedrijfsreportage 13 januari 2017

Stadsuurwerkmakerij

5/5 Stars.

Afgelopen oktober werd de nieuwe website gelanceerd voor de Stadsuurwerkmakerij. Hiervoor waren nog enkele foto’s nodig om het totaal plaatje compleet te maken. Het idee voor de profielfoto was exact wat ik besproken had met Martin. De complete wetenschap der fotografie werd gebruikt om deze geweldige foto te maken. Nog steeds ben ik bijzonder gelukkig met dit geweldige resultaat! Ook de close-up van mijn handen met een stuk gereedschap is super.
Wat een kunstenaar ben je toch Martin.

Jasper van Everdingen 29 januari 2016

Profielfoto Jacob Jan van Baalen

Profielfoto Jacob Jan van Baalen

5/5 Stars.

In verband met de behoefte aan een actuele profielfoto heb ik een afspraak met Matt gemaakt voor een studio foto. De shoot was gezellig en professioneel. Dankzij zijn vakmanschap  en ervaring duurde de shoot kort en was nabewerking van de foto nauwelijks nodig.
Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Dankjewel Matt!
Met vriendelijke groet,
Jacob Jan van Baalen

Jacob Jan v Baalen Manager Jacob Jan v Baalen profielfoto 22 september 2018

Yogazolder culemborg bedrijfsreportage

de Yogazolder Culemborg

4/5 Stars.

Een hele fijne samenwerking. Voor de Yogazolder Culemborg heeft Matt met met me meegedacht over hoe de foto’s het beste tot zijn recht zouden komen op mijn website “de Yogazolder“. Daarnaast hebben we het kunnen hebben over techniek en ondernemerschap. Hij is een gedreven fotograaf en heeft alles in huis om een mooie fotoserie te schieten.

Esther de Ridder http://www.deyogazolder.nl/ Bedrijfsreportage 6 februari 2017

Familiefoto op locatie

Geschenk voor mama, opa en oma

4/5 Stars.

Lieve Matt,

Wat ben je toch een prachtig mens.
We hebben ons erg welkom en heerlijk gevoelt tijdens de foto sessie.
Je bent een perfectionist pur sang, en dat hebben we gezien in het eindresultaat.
Helemaal top!!!

Liefs, Estee, Kelvin en Henry

Estee, Kelvin, Henry 1 juli 2017

Dagje uit

Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Arnhem

5/5 Stars.

Martin heeft een puike shoot verzorgd voor mij en mijn medewerkers, ter gelegenheid van ons laatste jaarlijkse “schoolreisje”.
De locatie (de Gelderlandfabriek in Culemborg) heeft veel mogelijkheden en Martin weet die uitstekend te benutten. Zowel de groepsfoto’s als de portretten zijn bijzonder geslaagd, technisch en artistiek.

Ward Habets 8 augustus 2016

Familiefoto met mijn vader en Ginny

Fotoshoot hond

5/5 Stars.

Dit jaar hebben we met het gezin een fotoshoot met onze hond gehad. De fotoshoot vond plaats in een studio waar alles van tevoren netjes klaar was gezet. De laatste check met de lichten en afmetingen en de fotoshoot kon beginnen. Het is niet altijd even makkelijk om met een hond een fotoshoot te doen maar Matt had veel geduld en we stopten niet eerder voordat we een aantal leuke en goede foto’s hadden. Matt gaf op een fijne en enthousiaste manier aanwijzingen aan ons om het perfecte plaatje te krijgen. Bij thuiskomst kregen we een link doorgestuurd waar de foto’s op stonden. Wat moeilijk om een foto te kiezen! We zijn daarna persoonlijk teruggegaan naar Matt om advies te vragen. We zijn hierbij professioneel geholpen en hebben, mede dankzij zijn advies, een aantal mooie foto’s kunnen uitkiezen om deze uit te laten printen. En ook hiermee zijn we ontzettend blij! Matt heeft de foto’s op een zachte en natuurlijke manier bewerkt en deze op aluminium geprint. We genieten nog elke dag van de foto’s en zijn ontzettend blij met het resultaat. Bedankt Matt! Zoals de laatste zin hierboven eindigt: nogmaals heel erg bedankt! De foto’s hangen aan de muur en we kijken er elke dag vol plezier naar!
Groetjes, Nikki

Nikki Vermeulen Fotoshoot hond Familie foto met hond 7 januari 2019

Familiefoto Mieke Budding tijdens een locatie shoot

Familie

5/5 Stars.

We vonden de fotoshoot heel prettig en ontspannen.
Het eindresultaat is prachtig en haarscherp!
De foto is als cadeau overhandigd op een feest (afgedrukt op groot formaat aluminium) en door alle gasten bewonderd. Een reactie was zelfs “het lijkt bijna 3D”.
Alle complimenten voor de fotograaf en zijn achterban!

Budding 24 oktober 2015

De Unie vakbond

Profielfoto’s voor de Unie

5/5 Stars.

T was leuk om met je samen te werken. Je hebt schitterende foto’s gemaakt.

Annet Alting Profielfoto's zakelijk 5 september 2016

Familie fotografie Culemborg

Linda Lommers

5/5 Stars.

Wij zijn zeer tevreden over de familiefoto die Martin van der Donk van ons heeft gemaakt!
Martin nam eerder de tijd om samen onze wensen te bespreken. Ook liet hij ons diverse mogelijkheden zien aan materialen waar we de foto op konden laten afdrukken.
Een cadeau voor je ouders met alle kleinkinderen is een mooi en waardevol cadeau!
Zeker als iedereen er mooi op staat! Daarvoor kan je wel terecht bij Martin van der Donk. Hij nam er ruim de tijd voor (zeker met kleine kinderen erbij) en nam veel foto’s waardoor we achteraf een ruime keuze hadden. Wij en onze ouders zijn ontzettend blij met het resultaat! Iedereen staat er goed op! Zeker een aanrader. Bedankt Martin

Linda Lommers 27 oktober 2015

Menu
Shares