Paardenfotoshoot in Culemborg

Toen de blaadjes van de bomen kwamen, leek het een mooi moment om foto’s te laten maken van mij en mijn paard. Matt kwam langs en heeft fijn meegedacht over een mooie locatie en die hebben we zeker gevonden. Waar de meeste paardenfotografen met alleen een camera komen, kwam Matt met allerlei benodigdheden en zijn er meerdere flitsers in het bos opgesteld. Zo konden we op een redelijk donker bospad een prachtige sfeer maken, waarbij mijn paard en ik uit de foto sprongen.

Dit werd allemaal zeer geduldig neergezet, alles voor het perfecte resultaat. Naar mijn mening is dat ook zeker goed gelukt! Door de flitsers hebben de foto’s echt iets extra’s. Iedereen die een mooie foto aan de muur wilt van zijn paard en/of van zichzelf, raad ik aan dit bij Donkfoto te laten doen!

Matt heeft zeer mooie foto’s weten te maken en heeft hij veel poses voorgesteld, dit geeft de betrokkenheid bij het werk van Matt aan. Ook voor mij was al deze apparatuur bij een paardenfotoshoot een nieuwe ervaring, maar de resultaten vind ik top.

Naar de Paardenfotoshoot

Amy vd Lee Amazone Paardenfotoshoot 10 december 2017

Menu