Profielfoto Leonore

Profielfoto Leonore

Leonore van Wingerden wilde goede profielfoto’s voor op haar sociaal media. Voor de visagie had Leonore een afspraak gemaakt bij Ingrid de Vos (website Ingrid). De make-up was dus tiptop in orde. Een goed visagiste kan veel voor een model betekenen. De huid wordt met foundation mooi zacht gemaakt en de make-up wordt extra aangezet. Met een make-up zoals je normaal gebruikt blijft weinig van de kleuren over met de studio flitsers. De kleuren dienen feller dan bij normaal gebruik te zijn.

De belichting

Om een mooie egale belichting onder de neus en de kin te verkrijgen heb ik gebruik gemaakt van extra reflectoren onder de kin en naast het hoofd. Een haarlicht is ook gebruikt om een wat speels licht in het haar te verkrijgen. Om het geheel af te maken heb ik het hoofd vrijgemaakt van de achtergrond door een flitslicht op het achterdoek te plaatsen. De foto is nu een beetje 3D-achtig.

Profielfoto Leonore

Psychologiepraktijk van Wingerden

4/5 Stars.

Nadat ik een tijdje dacht dat ik best zelf wel een profiel foto kon maken heb ik toch besloten om een professionele fotograaf te vragen. En daar ben ik heel erg blij mee nu. In een ontspannen, gezellige sfeer met goed ruimte voor overleg werd de tijd genomen om de foto’s te maken. De combinatie met visagie van Ingrid was ook heel erg prettig.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Leonore van Wingerden 10 februari 2016

Profielfoto Leonore
Profielfoto Leonore Culemborg
Menu
Shares