Paardenfotoshoot in Culemborg

Paardenfotoshoot in Culemborg

Voor een Paardenfotoshoot in Culemborg nam Amy contact met mij op. Sinds 3 maanden was zij de trotse eigenaar van Wonderfull een schitterende schimmel merrie. Vrijdag 13 oktober was het zover. Samen met Amy, Wonderfull en mijn assistenten Ward en Riekie zijn we op pad gegaan. De temperatuur in de middag was prima alleen was het licht door de wolkenpartijen wat wisselend en de wind was best sterk. Dit zijn lastige omstandigheden, aangezien ik het liefst mijn flitsinstallatie gebruik. De hoeveelheid flitslicht dient continue bijgesteld te worden en de grote softboxen zijn lastig vast te houden.

De locatie

Voor een topfoto wil ik een mooie achtergrond. Na 45 minuten de omgeving van de manage bekeken te hebben was ik erg tevreden en vond ik een pracht locatie. Langs de Rietveldseweg ligt een klein bos. Het licht in het bos was prachtig en de wind was daar stukken minder.

De paardenfotoshoot

Enkele verschillende poses hebben we besproken en konden gaan fotograferen. Echt leuk om zo’n mooie amazone en paard te fotograferen.

Amy vd Lee
Amazone
Paardenfotoshoot in Culemborg
Paardenfotoshoot
10 december 2017
5

Toen de blaadjes van de bomen kwamen, leek het een mooi moment om foto’s te laten maken van mij en mijn paard. Matt kwam langs en heeft fijn meegedacht over een mooie locatie en die hebben we zeker gevonden. Waar de meeste paardenfotografen met alleen een camera komen, kwam Matt met allerlei benodigdheden en zijn er meerdere flitsers in het bos opgesteld. Zo konden we op een redelijk donker bospad een prachtige sfeer maken, waarbij mijn paard en ik uit de foto sprongen.

Dit werd allemaal zeer geduldig neergezet, alles voor het perfecte resultaat. Naar mijn mening is dat ook zeker goed gelukt! Door de flitsers hebben de foto’s echt iets extra’s. Iedereen die een mooie foto aan de muur wilt van zijn paard en/of van zichzelf, raad ik aan dit bij Donkfoto te laten doen!

Matt heeft zeer mooie foto’s weten te maken en heeft hij veel poses voorgesteld, dit geeft de betrokkenheid bij het werk van Matt aan. Ook voor mij was al deze apparatuur bij een paardenfotoshoot een nieuwe ervaring, maar de resultaten vind ik top.

Naar de Paardenfotoshoot

Voor een paardenfotoshoot rondom Culemborg, Geldermalsen, Tiel, Leerdam, Beusichem kom ik op locatie bijzondere foto’s voor u maken.

Menu
Shares