Profielfoto Culemborg

Profielfoto Jasper van Everdingen

De Profielfoto

Jasper van Everdingen wilde foto’s voor zijn nieuwe website Stadsuurwerk -Zoals het klokje thuis tikt laten maken. Zijn idee was om een mooie sfeervolle profielfoto en één foto van een technisch stukje gereedschap te laten maken. Wanneer ik aan een sfeerfoto denk moet ik altijd aan schilderijen van Rembrandt van Rijn denken. Het licht op deze schilderijen is fantastisch. Eenvoudig licht van bovenaf, ook wel 11 uur licht genoemd, maar erg leuk om mee te werken. Jasper had voor de profielfoto een zeer oud uurwerk meegenomen waarmee hij op de foto wilde.

De productfoto

De productfoto van het stukje gereedschap wilde Jasper scherp op de voorgrond en als achtergond wilde hij zijn hoofd mooi zacht en wazig.

Productfoto Culemborg

Stadsuurwerkmakerij

5/5 Stars.

Afgelopen oktober werd de nieuwe website gelanceerd voor de Stadsuurwerkmakerij. Hiervoor waren nog enkele foto’s nodig om het totaal plaatje compleet te maken. Het idee voor de profielfoto was exact wat ik besproken had met Martin. De complete wetenschap der fotografie werd gebruikt om deze geweldige foto te maken. Nog steeds ben ik bijzonder gelukkig met dit geweldige resultaat! Ook de close-up van mijn handen met een stuk gereedschap is super.
Wat een kunstenaar ben je toch Martin.

Jasper van Everdingen 29 januari 2016

, ,

Gerelateerde berichten

No results found

Menu
Shares