Portretfoto Culemborg

Portretfoto voor Project Levensboek

Portretfoto voor Project Levensboek

Stichting “Elk” in Culemborg heeft het levensverhaal van 15 ouderen opgenomen. De prachtige verhalen van deze ouderen mogen niet verloren gaan en zodoende is er een Levensboek gemaakt. Voor dit unieke project heb ik portretfoto’s mogen maken.

Dinsdag 22 september ben ik bij de eerste oudere op bezoek geweest. Mevrouw Dane met de hoge leeftijd van 99 jaar zat op mij te wachten. Ze had zich voor deze speciale gelegenheid keurig netjes gekleed. Haar haren waren netjes in de krul en ze droeg mooie sieraden. Ze werd bijgestaan door Sandra een vrijwilligster van “Elk”, iemand waar ze alle vertrouwen in heeft viel mij op.

Na een aantal opnamen hebben wij nog gezellig een kopje thee gedronken. Mevrouw Dane vroeg of ik de gemaakte foto aan haar dochter wilde geven. Dat komt helemaal goed zei ik, Sandra de begeleidster zou het e-mail adres van de dochter doorgeven. Na een tijdje vroeg mevrouw Dane “hoe kun je de foto naar mijn dochter sturen? Je hebt haar adres toch niet!” Wij moesten allen hard lachen om deze scherpe opmerking.

De tijd vloog om en ik ben met een aantal mooie foto opnamen naar huis gegaan.

Gerelateerde berichten

No results found

Menu
Shares